martin172 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam ostatnio moja Megi II PI z silnikiem benzynowym 1.4 zaczeła się dziwnie zachowywać tzn silnik pali się kontrolka check injection oraz kontrolka silnika się zapaliła. Podejrzewam że to cewki zwłaszcza że tyle się o tym słyszało może mi ktoś opisać objawy walniętej cewki. Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam PS. przebieg to 60000tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Myślę, że wystarczy jak poczytasz forum. Typowe objawy już były opisane. Opcja na górze strony, może być pomocna. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Unieś cewkę na pracującym silniku, jeśli nie będzie różnicy to jest uszkodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi