Megi 123 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja się pochwalę ostanio w Warszawce na Połczyńskiej taki kierowca typu 'ura-bura-szef-podwóra' :-P posiadacz Vectry GTS chciał pokazać jak zapewne myślał słabszej renówce jak się ma niemiecka technologia, otóż się zdziwił zapewne bo dopiero przy 160 kmh zdjąłem noge z gazu i mnie dopiero wyprzedził, jego mina była nie zapomniana 8-) Coupe 1.9 dTi, więc sie dobrze zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 huhu u mnie już od 1,5k wciska w fotel, że maskara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Rxe.Megane, może masz wirusa wgranego?Normalnie zaczyna turbina od ok.1800/min ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 nie, ale 1,5k zaczyna już ładnie ciągnać a od 2k to już jest pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej30 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 witam mam pytanie jakie max.obroty fabrycznie ma silnik 1,9 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 andrej30, do 4.5 max5 tys/min powinieneś dociągnąć. Tylko PO CO ??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi