amigotczew75 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak w temacie. Czy we wszystkich tak wyświetla licznik jak się włączy zapłon? I jeszcze jedno pyt. Po ilu tyś. licznik się kręci od 0 km. Pytam bo mój stan na dzień dzisiejszy to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No u mnie jest sześć kołeczek - to elektroniczny wskaźnik poziomu oleju, pokazuje wskazanie przez kilkanaście sekund /10-15/ dokładnie nie pamiętam. Sprawdź poziom oleju na bagnecie być może będziesz musiał dolać. Co do stanu ogólnego to nie wiem czy licznik elektroniczny się zeruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tak jest to normalne, uruchamia się wskaźnik poziomu oleju. Wg. wskazań w moim samochodzie to masz oleju powyżej połowy zakresu na bagnecie. Tak jak napisał krismel, wskazanie się przełącza na przebieg po jakimś czasie. Co do licznika kilometrów, to prawdopodobnie, jak w większości tego typu urządzeń wyzeruje się po wypełnieniu czyli 999999 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dzięki za info. Co do oleju to mam trochę ponad połowę. A licznik to nie chce mi się wierzyć żeby miał tylko 130 000 przejechane.A teraz tak pomyślałem muszę to jutro sprawdzić nie jest to tak że ostatnia to pokazuje co 100 metrów?? Bo o ile dobrze pamiętam to jak kupowaliśmy ją to w ogłoszeniu było że ma przejechane ok 280 000 kilometrów.I to by się zgadzało. Jak sprawdzę dam znać. Chyba że się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 ktoś dał ogłoszenie z prawdziwym przebiegiem, ktoś inny przestawił licznik, żeby wziąć większą kasę, normalka. Co do licznika przebiegu pokazuje on pełne kilometry, setki pokazuje dolny wyświetlacz tzw. przebiegu dziennego, zresztą nawet na Twoich fotkach jest to widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ten dolny to wiem. OK DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi