halinaboy Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam mam pytanko czy jest różnica między drzwiami tylnymi między HB i sedan i przed i po LIFTINGU ja mam megane 1 HB przed liftingiem i muszę wymienić drzwi po stłuczce ... czy jest możliwe aby udało się kupić w tym samym kolorku??z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja mogę Ci tylko powiedzieć, że tylne i przednie drzwi pasują od HB PHI do PHII, różnica jest tylko w mocowaniu listwy bocznej, czyli w drugą stronę też powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja dodam, że klapa bagażnika też pasuje Ale odnośnie drzwi to zdunman jest różnica w mocowaniu listwy... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 klapa też się różni miejscem na rejestrację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 bronius ja prawdopodobnie mam taką klapę i nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 zgadza się, masz klapę od ph2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halinaboy Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 to jeszcze chwilę zaczekam może znajdę od PH I DZIĘKI I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi