chrzan49 Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Daniel,kawał dobrej roboty.Miałeś krótsze siłowniki to i mocowanie bliżej tylnej krawędzi niż u mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 To się nazywa dobra robota Bardzo ciekawe i dobre rozwiązanie i dobre wykonanie Jeszcze nie jeden patent czeka na odkrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danishow Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Troszkę zabawy było. :-P Co do siłowników to należały do BMW E36, polacam dla przyszłych majsterkowiczów - odpowiednia długość i maska otwiera się wyżej niż normalnie. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Mam pytanko. Jak wygląda zamykanie klapy? Trzeba trzaskać klapą (tak normalnie) czy siłowniki same ją docisną? Naprwde pod maską przy krawędzi jest tyle miejsca ze siłownik się zmieści? Zaglądałem ale wydawało mi się ze nie dam rady tam niczego zmieścić. Scenic I ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witaj Patryku. 1.Mieszczą się bez problemu ale nieco trzeba pokombinować.Ja zastosowałem dłuższe więc mocowania wypadły w innym miejscu(patrz foto) a Danishow krótsze. 2.Klapa zamyka się normalnie ,ale trzeba lekko klepnać jak zresztą zawsze przy klapach.Siłowniki w momencie zamykania są co prawda sprężone(bo tak to ma działać) ale w niczym przy zamykaniu nie przeszkadza.Działa dosnonale już rok. Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi