Easy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Tak z czystej ciekawości, czy ktoś zna (choćby ogólną) listę zmian jakie zaszły w Megance I między phII a phIII ? Ja wiem tylko ze PhIII wychodziło tylko w sedanie i htb i tylko z dwoma silnikami (1.6 16v i 1.9 dTi) - wiadomości z Wiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Phase III 2002-2008 (tylko w Ameryce Południowej)trochę to mylnie ktoś napisał - po prostu przenieśli produkcję tego modelu do Ameryki Południowej - w zależności od wersji lakierują dodatkowo listwy i klamki Poniżej link do pdfa ze strony Renault w Argentynie: http://www.renault.com.ar/renault/renault/...4p/megane4p.pdf Jak komuś się chce to niech przeleci się po stronach Renault w Ameryce Płd - może znajdzie więcej info Ponadto w wiki jest błąd bo produkcję megane w Europie zakończyli w 2003 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja poraz pierwszy słyszę o phIII ... Szkoda, że ta stronka nie jest po polskiemu i może ja się nie znam ale nie widzę jakieś dużej różnicy tej phIII od phII pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Na tym prospekcie zauważyłem jeszcze brak listwy pod przednim zderzakiem i białe kierunki boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 A poza tym ogólnie wygląd zewn jest z phII, zegary i kierownica też, ale kratki nawiewu z phI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie wydaje mi się żeby kratki nawiewu były różne w phI i phII. W każdym razie ja mam takie jak w phIII na tym prospekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 kratki nawiewu były różne w phI i phII Były różne - popatrz na fotki. ph I bardziej owalne ph II bardziej kwadratowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi