Kupiłem renault scenic 1997 rok 1.6 90 kw wymieniłem już dwa rozruszniki i nic nie pomogło, samochód gdy odpalam zgrzyta jak by bendiks skakał po zębach wieńca na kole zamachowym, do tego widoczne są opiłki nie wiem jaka to przyczyna, czy mogę liczyć na wsparcie z tym problemem. Dziękuję.
Najnowsze artykuły
-
Nowość: Dacia Dokker i Dokker van
-
Koncern Renault przyznał nagrody DEALER OF THE ...
-
Burza wokół Arrinery - jak wygląda prawda?
-
Grand Scenic dla Katarzyny Glinki
-
Renault Clio R.S. RED BULL Racing RB7 w Polsce
-
Renault zaprezentuje modele Z.E. podczas 16. P...
Strona 1 z 1
Scenic I phI
zgrzyty przy rozruchu silnika
Ostatnie artykuły
Napisano 05 luty 2012 - 21:25
A w jakim stanie jest wieniec koła zamachowego
Bo podejrzewam, że tam jest problem ze startymi zębami.
Napisano 06 luty 2012 - 14:24
Zęby są, ale do połowy zębów widoczne sa opiłki aluminiowe a druga jest idealna czy moge odwrocić wieniec?
- ← Problem z otwarciem maski
- Mech.-Ogólne - Megane I, Scenic I
- Problem w Megi 1.9 90HP szarpie, kontrolka →
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Kopcenie przy wyższych obrotach
|
1.9 diesel | Krzychu |
|
|
|
temperatuta silnika?
|
Układ chłodzenia, ogrzewania i klimatyzacji - Megane I, Scenic I | mr6319 |
|
|
|
stuki przy wrzucaniu jedynki
|
1.5 diesel | kirek |
|
Forum motoryzacyjne megane.com.pl zrzesza fanów i posiadaczy samochodów marki Renault, a w szczególności posiadaczy modeli Megane, Scenic, Fluence oraz modeli Clio Laguna Vel Satis Latitude i innych. Forum megane.com.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem
Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym.
Wszelkie naruszenia praw autorskich należy zgłaszać pod adres: naduzycia@ruzam.pl. W sieci od 2006-09-04.
Renault Forum :: Fiat Klub Polska :: Katalog stron www :: Strony internetowe Konin :: Telewizja cyfrowa - aktualności | Turystyka - portal | Internet, e-commerce, e-marketing BLOG
Hosting zapewnia devilMedia.pl - hosting, serwery VPS, domeny
Wszelkie naruszenia praw autorskich należy zgłaszać pod adres: naduzycia@ruzam.pl. W sieci od 2006-09-04.
Hosting zapewnia devilMedia.pl - hosting, serwery VPS, domeny

Pomoc