knq Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 http://allegro.pl/item486606385_super_skro..._mikolajki.html Jak narazie kupilem zwykla, plastikowa skrobaczke (bo raz juz musialem skrobac szyby ciepla szmata ;P). Co o niej myslicie? Ktos z was jej uzywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cksck Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ja mam taką od poprzedniej zimy. spisuje się bardzo dobrze faktycznie szyby sie nie rysują ale raz wyjechalem mosiezna strona na lakier i zabolalo . ogolnie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Mój kolega takiej używa. Jak to pierwszy raz zobaczyłem, to myślałem, że juz po szybie. Jednak faktycznie, nic się nie rysuje. Jedno pociągnięcie i szyba odszroniona. Poprawiać w tym samym miejscu nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter_EK Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja kupiłem na allegro i czekam aż przyjdzie napiszę o wrażeniach po pierwszym użyciu :] [ Dodano: 2008-12-06, 21:07 ] Po kilku użyciach mogę potwierdzić skuteczność skrobaczki :mrgreen: Jest po prostu rewelacyjna - nie trzeba poprawiać tak jak w przypadku plastikowej. Ale ten lęk przed pierwszym użyciem ;) ;) ale tak naprawdę nie zostawia żadnych rys (mam nową szybę i nie ma najmniejszego śladu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) scaliłem z już istniejącym tematem Witam. Czy miał ktoś może do czynienia ze skrobaczkami firmy MURSKA :) . Gdzieś wyczytałem ze to Mercedes wśród skrobaczek :) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Używam dwóch sezonów i sobie bardzo chwalę. Najlepszą skrobaczka na rynku. Zeskrobanie przedniej szyby zajmuje około 20 - 30 sekund. Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czy miał ktoś może do czynienia ze skrobaczkami firmy MURSKA Te skrobaczki sa po prostu BEST OF THE BEST !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rixon87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Najlepsza skrobaczka jaką do tej pory miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Gdzie można je kupić po za alledrogo :) :) :P skoro są takie dobre to i ja kupię żeby nie porysować w megi szybek. Edytowane 24 Listopada 2011 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Użyłem ją tylko raz i porysowałem szybę, wróciłem więc do plastikowych i zapomniałem o tym wynalazku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Też używam (kupiłem w ubiegłym roku na all.) i sobie bardzo chwalę. Pasek szerokości skrobaczki oczyszcza się jednym pociągnięciem, nie jak plastikową - kilka razy w jednym miejscu. No i na pewno dłużnej wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Z ciekawości poszperałem w necie i znalazłem różne opinie na temat tej skrobaczki, jedni chwalą, inni piszą, że jednak udało im się porysować szybę... Edytowane 24 Listopada 2011 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Używam takiej skrobaczki już kolejny sezon i mogę zdecydowanie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 znalazłem różne opinie na temat tej skrobaczki Potwierdzam. Wychodzę z założenia, że nie liczy się skrobaczka ( no chyba, że jest już całkiem zjechana ) a to jak się jej używa i z jaką siłą - bo tej, jednak trzeba użyć, nawet i w przypadku cudownej skrobaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 0cool - brednie i błędne założenie. Oczywiście że liczy się skrobaczka. Używając rzeczonej skrobaczki można kilka razy szybciej oczyścić szybę niż ma to miejsce przy użyciu zwykłej skrobaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi