meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 hmm, trudno się w tym jeździ, bo obraz jest dziwnie załamywany. Na początku jak się założy okulary to kierownica nam ucieka, jak już ją złapiemy możemy jechać. Zadanie było następujące: zrobić slalom między trzema pachołkami i wjechać do garażu z pachołków, wycofać do tyłu i wrócić tym slalomem (przodem). Niby proste, ruszasz i widzisz że pachołek jest daleko, w pewnym momencie pokazuje się dużo bliżej i człowiek kręci kierownicą jak na rajdzie, mimo że prawie stoi w miejscu Kompletny brak wyczucia przodu i tyłu, wszystko na czuja. Niestety nie mam porównania z jazdą po prawdziwym alkoholu, ale mimo wszystko chyba jest łatwiej po pijaku Przed podejściem do tej próby instruktor zrobił mini test: przywitanie się (tak tak, podanie ręki) - wszyscy oblali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 moja żonka jako przedstawiciel jest zaproszona 3 grudnia na Bemowo na szkołe jazdy Renault, byłem kiedyś polecam, warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi