macv6 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A ja sączę tymbarka "jabłko brzoskwinia". :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jabłko brzoskwinia to chyba dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 oj nie, mój ulobiony smak tymbarka tj a jak się mocno chce pić to jabłko-mięta Cięcie Jako już doświadczony user wypadało by przestrzegać regulaminu. Kolejnym razem będzie . lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Tylko Dębowe Mocne w puszce 8-) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kora132 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dębowe na 2 miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Soplica+soczek jabłkowy z lidla, zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Żubr.... stawia się czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A ja tylko pifko: 1.Warka Strong, 2.Debowe Mocne, 3.Carlsberg Czasem jak mnie cos napadnie to czerwone Martini. Vodka, Dżony, itp wogole mi nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defcon5 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A ja właśnie Warka Strong. Ale także inne marki, bo zależy na co mam ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 teraz przyszedł czas na Dębowe Mocne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 a ja żywiec 0,65. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 jest piątek,pora odstresować się po tygodniu pracy. drink x3 wódka soplica i soczek porzeczkowy (made in biedronka ale bdb-polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Aktualnie Lipton Green Tea (pure), bez cukru, w 0,6l kubku z facjatą kaczora donalda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Zrobiliście mi smaka, zaraz idę wyprodukować sobie miętę. W kubku z podobizną córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Celestynka gazowana, czysta. 0,33l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi