rtk Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam potrzebuję porady odnośnie fajnego sprzętu, zupełnei się na tym nie znam. Chce żeby fajnie grało, rozsądną cenę. gdzie szukać? Czego szukać? Jakie głośniki są najlepsze do meganki kombi? Jak to rozwiazac? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Jakie głośniki są najlepsze do meganki kombi? Na pewno o kombi chodzi czy Qpetę To mi na kombi raczej nie wygląda: http://megane.com.pl/viewtopic.php?p=75702 Widząc jaki silnik masz w opisie tej Qpe, to śmiem przypuszczać ,że zaszła pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtk Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 napewno chodzi o kombi ;-) pomocy, jaki sprzęt dobrać? jakie głosniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Mogę ci podpowiedzieć. Jezeli jesteś zainteresowany takim sprzętem: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10087 Bo tzw. nowej klasy sprzęt obecnie montowany jest ogólnie mówiąc kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 jakie to sa rozsadne pieniadze? bo dla niektorych rozsadne pieniadze na audio to 500 a dla mnie jakies 6000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dokładnie tak. Musisz się określić ile chcesz wydać na ten sprzet. To po pierwsze. Po drugie to gdzie chcesz wsadzic te głośniki i co ccesz przez to osiagnąć (jakość? łupanie?) I po trzecie to jakiej muzyki sluchasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi