kemot Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam Kilka dni temu zerwala mi sie gorna linka od mechanizmu przedniej szyby (od kierowcy). Mam pytanie, czy komus to sie juz zdazylo i czy istnieje szansa samodzielnego dobrania linki:) Linki w zamiennikach nie wystepuja..Szukalem na allegro z uzywek, ale kazdy ma tylko prawa strone..nie wiem co to sie dzieje:) Aa, taka ciekawostka, w salonie kosztuje to tylko 1000zl Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Tak ,Zrobisz sam ale wymaga sporej wiedzy technicznej.Twoja informacja jest mało precyzyjna.Linka urywa się rzadko,najczęściej rozpadaja się plastikowe uchwyty lub stopery (nazwa do wyboru) ,które można dość łatwo dorobić .Jakby nie było dla srednio zdolnego mechanika "małe miki". Czy jesteś średnio zdolny? Pozdrawiam .Poszukaj w wyszukiwarce-temat popularny.Ja wiem ,że łatwo jest "doradzać " zza biurka ale wolisz ASO czy sam zrobić choć czasami się nie opłaca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 kłomnie na szrocie stoi roztrzaskana megi 1ph2 i ma jeszcze el. szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 dzieki na info, zamowilem z allegro mechanizm za 80zl, wiec calkiem nie zle mi sie udalo tylko czy uda mi sie to spowrotem sposkladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wierzymy w Ciebie.Uda się .Największy problem jest z właściwym założeniem linki,jeżeli zakłada się od nowa. Oczywiście tapicerkę złożysz po sprawdzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waho1 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja w swojej reni w ciągu 8 lat 2 razy zrywałem linke z lewej strony i nie jestem żaden "zimny okieć" ;-) . straszne cholerstwo zawsze w zime sie psuło. nie zamarzało tylko jakoś tak samo otworzyłem kilka razy i nagle sruuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 no wlasnie mi z dwa razy przymarzla szyba, moze to ja oslabilo :-/ oczywiscie sprawdze czy wszystko dziala, jak na razie czekam na mechanizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie wolno otwierać zamarzniętych szyb.Coś musi puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi