MPower Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam moje stare ramki tablic juz popoękały i nie chce zgubic rejestracji więc postanowiłem je wymienic tylko mam mały dylemat . Jakie ramki pasowały by lepiej do mojej megi . Chodzi o to że jest ona cała biała a na allegro są różne ramki np. zwykłe czarne lub chromowane itd. Doradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym kup srebrne ramki (nie chrom bo to wieś i ten "chrom" zniknie po jakimś czasie) za 6 zł sztuka i nie baw się w allegro bo przepłacisz. Srebrny pasuje prawie do każdego koloru, a z tego co pamiętam Twoja Meganka jest biała i będzie się ładnie zgrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Niedługo pojawi sie temat o możliwośi zakupu ramek z adresem naszego forum. A one na bank będą najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 kup pierwsze lepsze-najlepiej czarne i pomaluj sobie sprayem. ja kupiłem kiedyś chromowane (czyli wiesnieckie w/g przedmówcy) bo mam srebrne auto i ładnie wyglądały, ale czywiście lakier zszedł po ok roku (szczególnie pod wpływem soli) i teraz są białe przymierzam się do pomalowania ich srebrnym sprayem "piaskowym" - powinno bc ok pod względem wygladu i trwałości, ale jakos czasu nie mam na takie rzeczy ostatnio :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Temat na bank ruszy w tym tygodniu. (na razie na głowie praca i szkoła) Do naklejek link: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=9254&...hlight=naklejki kontaktuj się z kolegą ziomek4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 MPower, nie zastanawiałbym sie tylko kupił czarne - też bardzo dobrze pasują do białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a ja mam orginalne czarne z ładnym przejściem kolorowym orginalnym renault jedz do salonu i dadzą ci za darmo przynajmniej w poznaniu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi