Marcinescu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 ... jedyny minus to cena. Nie jestem przeciwnikiem MACa ale jak dla mnie to są komputery dla pasjonatów, mają sporo plusów ale na minus zaliczam dostępność softu (również gier) i to co napisałeś o cenie. W stanach są bardzo popularne ale tam jest konkurencja i ceny mają normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Panowie, wprowadziliście taki zamęt że ja bym się bał nabyć jakiegokolwiek laptopa. Chyba stacjonarka najpewniejsza Jak to już ktoś napisał - to jest tak jak z samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Leman666 napisał/a: ... jedyny minus to cena. maca można mieć już za 2800 zł - nowego z salonu w PL więc nie wiem czy to aż taki drogi sprzęt ;-) do gier są konsole ja mam macbooka i PS3 idealne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 no tak, ale już nowy mac to wydatek 5000zł, a mac pro 8-10tyś i więcej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Leman666 napisał/a: ... jedyny minus to cena. ...do gier są konsole Na PS3 nie pograsz poza domem, a PCet i monitor w plecaku to średnia przyjemność ;-), Jak chcesz mieć wszystkiego po trochu to dobry laps jest ok. oszczędność czasu miejsca i pieniędzy to zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walec Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 samsung ktory ktos tu wkleil bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hADeSik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 notebooki.pl (MTS) - nie polecam, zwłaszcza jak się komuś spieszy... i w żadnym wypadku płatność z góry, bo później się czeka 2 tygodnie na przesyłkę... komputronik.pl - nie polecam, jak kiedyś musieli mi odać kase, to ok. pół roku czekałem po odesłaniu sprzętu... co do hp - kiedyś badziew, teraz wyglądają bardzo fajnie, parę mies. temu znajomy kupił i mi się nie żalił jak dotąd... asus - jeśli komuś się podoba to też nie mam nic przeciwko, poleciłem kilku osobom i są zadowolone acer ma złe opinie, głównie co do serwisu (gwarancja na 1 rok) ale jak ktoś ma sprawny to na ogół jest zadowolony samsung - od kilku mies. kumpel ma służbowego i bardzo sobie chwali jako kompa + bajer z bateriami z vista 64 nie mam większych kłopotów a większość historii o sterownikach itp. traktuje jako mity - mam viste64 od prawie roku, kompa używam do zwykłych zastosowań (biuro + filmy, muzyka, radio; używam skanera, drukarek, webcam, podłączałem telefony, pda, gps, aparat, pendrivy, czytniki na karty - nie wiem co tam jeszcze można normalnie używać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja teraz planuje zakup asusa na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Kupiłem tego Asusa i... Jedyne wady to kiepski monitor. Nie wiem jak wypada w porównaniu z resztą, ale po podłączeniu starej 7nastki kineskopowej widać duzą różnicę. Druga wada to bateria, która "przy nic nie robieniu" wytrzymuje ok 2h. No ale taki sprzęt musi pobierać więcej energii. Reszta ok. Jestem zadowolony z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jakiego asusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 N50. Link do niego jest w jednym z wcześniejszych moich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi