szymcio Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Cześć, Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Meganki II 1.6 16v. Samochód sprawuje się bez zarzutu, jednak wczoraj sprawdzając akumulator natchnąłem się na taki oto przewód: Wie ktoś może co to tak naprawdę jest? Przewód jest plastikowy, pusty, bez żadnych kabli czy złączek w środku. Pozdrawiam, Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Odpowietrzenie akumulatora. Jezeli oryginalny to posiada wyjście na pokrywie. do rurki odpowietrzającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzięki! Poprzedni właściciel wymieniał akumulator na wiosnę i z tego co wiem nie jest to oryginał, stąd pewnie odczepiony przewód. Ale przyglądnę się bliżej, czy ten aku też nie ma takiego wejścia... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi