SnakeEyes Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 jak na mnie lampy,potwierdzam że na Megi wyglądają okropnie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ewidentnie widać, że to sa lampy + nakładka a nie żadne soczewki, po to jest ta nakładka żeby każdy właśnie myślał ze to soczewki, poza tym jak już ktoś wspomniał jeśli już soczewki to z ksenonami ale długo z nimi możesz nie pojeździć bo takie mody są sprzeczne z przepisami bo: 1. lampy ksenonowe powinny mieć system samopoziomujący 2. gładkie szkła 3. jeśli sie nie myle to wycieraczki... 4. przede wszystkim homologacje z dopuszczeniem do ruchu w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 coś taiego jak jest na tym czerwonym Sceniku to ochyda :) nie chcę nikogo urazić swoją opinią ale mnie się takie coś nie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Sonic, to są kompletne lampy, żadne nakładki. Ich koszt jest spory a na dodatek są bardzo rzadko spotykane. Chess175, zgodzę się że do najpiękniejszych nie należą, ale ze względu na swoją rzadkość wzbudzają też zainteresowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Sonic, wycieraczek ksenon mieć nie musi ale spryskiwacz owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 meganecoupe02, Może faktycznie kompletne ale lampy a nie soczewki... poza tym jak się na to patrzy to kojarzy mi sie to z tanim wiejskim czy allegrowym tuningiem za grosze, a skoro twierdzisz że są drogie i rzadko spotykane to tym bardziej mnie to dziwi bo ja bym za to złotówki nie dał a już tym bardziej nie zamontował na swoim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 o gustach się nie dyskutuje :-P Ale jakbyś te same lampy zobaczył w innym kolorze, w innym samochodzie, ze zderzakiem w kolorze itp itd to pewnie byś zmienił zdanie. Ten czerwony Scenic to raczej nie jest dobry materiał na reklamę tych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ten czerwony Scenic to raczej nie jest dobry materiał na reklamę tych lamp ale niebieska qupeta u góry tematu owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi