kajte_k Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 witam wszystkich, mam maly problem z dialogysem, a mianowicie nie wiem co trzeba wybrac na stronie ktorą podaje w załączeniu, wszystkich kumatych z angielskiego proszę o pomoc z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a nie latwiej zainstalowac wersje po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajte_k Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 owszem łatwiej ale niestety nie posiadam wersji polskiej a w moim przypadku sciąganie jej przez siec p2p mija sie z celem ponieważ mam siec osiedlową i wewnętrzne IP wiec bede ciągną 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 moze wczesniej wpadne do Lublina z dziewczyna do znajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 DrNO. A masz może Dialogysa w wersji polskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a masz program jest po PL, MR'y sa niestety hiszpanskie, ale te PL mozna sciagnac z ftp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 hehe. To kiedyś będę musiał przyjść na jakiś zlocik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bylku Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 skad sciagnac dialogys po polsku, chodzi mi o pdf`y lub po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mam dialogys, ale program woła jave 1,2 a ja mam 1,5 czy mam szukać javy w tej wersji czy można coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Z tego co czytalem to musisz szukac javy 1.2 i jeszcze do tego w procesie jej instalacji trzeba wybrac opcje zaawansowane i costam jeszcze doinstalowac Na liscie PIKUR-a jest to dokladnie opisane (caly proces instalacji krok po kroku) - poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek99 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 chciałbym zostać szczęśliwym posiadaczem dialogys'a. Jeśli ktoś chciałby mnie uszczęśliwić, proszę o info. Scenic II 1,9dci 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 jesli uzywasz eMule'a to nim sciagniesz bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek99 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 wiem DrNo że eMule'm bym ściągnął. Niestety nie używam .... ale chetnie zwrócę koszty przesyłki i nośnika, a jeszcze browca postawię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 moge powrzucac na np rapidshare'a (tyle ze to bedzie... 20 paczek :/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek99 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 gdybyś miał chęć wrzucić kiedyś przy okazji do koperty i do skrzynki pocztowej, to daj znać, podam ci namiary ;-) pozdrowienia z Dolnego Śląska ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi