ziolo Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam. Czy ten program posiada też info o Megane I phase I ?? Czy ktoś posiada go w polskiej wersji językowej? Z chęcią również stał bym się posiadaczem tego programu. Zapłacę przelewem lub jak kto woli za płyty, przesyłkę, stracony czas i od razu na to piwko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ziolo, posiada nawet R25 i jest w polskiej wersji. Nic więcej niestety nie pomogę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ja dożuce flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 ziolo, sa wszystkie renowki, jak chcesz dostac kopie to na priv albo zagadaj na gg, to od razu hurtem wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 powiedzcie który mam wybrać na emule dialogys?? bo niechcem ściągnąć 1,5 GB czegoś co nie potrzebne mi. Megan rok 1998. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 6.0.6 wystarczy, są tam chyba polskie pdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Nie wiem może szukam jakoś po Wietnamsku ale nie moge znaleźć żadnego torrenta z z tym dialogysem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 siec ED2K, ja mam v.3.30 i jest ok, a bede sciagal 3.40 linki prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No to czeka mnie tydzień bez wyłączania kompa oby się tylko nie zwiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 a znalazl moze ktos to na torrentach? Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 DrNO, a jaką masz wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 jak pisalem pare postow wyzej... 3.30, teraz koncze sciagac 3.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 bardziej chodziło mi o wersje językowe przede wszystkim w NT , ale faktycznie mogłem spytać dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 tylko ES, zobacze co bedzie w 3.40... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ma któryś z kolegów jave 1,2 bo znaleźć na necie nie moge i gdyby się zlitował i mi np. na emaila wysłał bym był wdzięczny albo gdzieś wrzucił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi