slavOK Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja mam Dialogys Appli ................... 5.1.0 Dialogys Data .................... 3.3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Dialogys Appli ................... 5.1.0Dialogys Data .................... 3.3.0 który lepszy, bo ściagam od nowa ? Ściągnelem wersje 6.0.6 - ta której miałem nie ściągać :/ (nie doczytalem wątku) i wyskakuje coś takiego i dalej nieda się nic zrobić. Java, Arobat zainstalowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 nie wiem który lepszy :) wydaję mi się, że wersja programu tu nie ma znaczenia liczy się raczej wersja bazy danych, w moim przypadku 3.3.0 bo to wlasnie w tej bazie jest zawarta lista części :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 w moim przypadku 3.3.0 bo to wlasnie w tej bazie jest zawarta lista części Czy werja 3.30 jest po polsku ? A z cześci chodzi mi o wersje megane II sport, mogę podać Tobie nr Vin i zobaczysz czy jest dostepna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ja mam wersje 3.3.1 z pdf'ami PL oraz nowasza 3.4.0 z bardziej aktualnymi cenami. co do samej aplikacji to ona zawsze jest multi-jezykowa, w tym PL. NIE SCIAGAJCIE WERSJI 6.0.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam mam sugestie zwiazana z dialogysem... Twój post http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?p=276...83dd35b16#27624 gdzie umieściłes screenshota z instlacji dialogysa ....Czy to nie jest polecenie zainstalwania Acrobata z płyty znajdujacego sie folderze o nazwie "installateur " moze to jest własciwy Acrobat...?.Wybacz jeśli sie myle ale mam także wersje 6.0.6 jednak jestem na nizszym etapie /problemie instalacji.Gdyby udało sie ruszyc nasza wersje to byłoby swietnie stad moj pomysł na Toj problem Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja ściągnąłem z ftpa Pikura plik ze spakowanym programem ale nie chce mi rozpakować. Wywala nieoczekiwany koniec archiwum. To jest plik walnięty czy ja mam coś z kompem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Panowie. u siebie dokonalem "cudu" polaczylem dwie wersje dialogysa: 3.3.1 oraz 3.4.0 i teraz wszystki mi dziala bez zadnych bledow :D zainstalowalem wersje 3.4.0, potem wgralem do katalogu mrnt pliki z wersji 3.3.1 (bezposrednio z CD'kow). na koniec zainstalowalem jave w wersji 1.4.x sciagnietej z archiwum sun'a o dziwo wszystko pieknie zaczelo dzialac. program nie wywala bledu braku javy, nie prosi ciagle o plyte dialogys2, te "wkladam" do virtualnego napedu daemontools'a. wszystkim polecam zrobic to samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 DrNo dzięki za płytki. Wczoraj się bawiłem z instalacją ale u mnie coś chyba z kompem pokopane bo 3.4.0 mam problem z instalacją a 3.3.1 nie ma. Więc mam zainstalowana starszą wersje. W weekend żony nie ma w domu więc sobie trochę posiedzę i pomęczę się żeby zainstalować nowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja ściągnąłem z ftpa Pikura plik ze spakowanym programem ale nie chce mi rozpakować. Wywala nieoczekiwany koniec archiwum. To jest plik walnięty czy ja mam coś z kompem? niestety mam to samo :/ więc chyba tamten plik jest walnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 niestety mam to samo :/ więc chyba tamten plik jest walnięty Uśmiechnij się do DrNo to ci może podeśle płytki ze swoją wersją :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 3.4.0 jest ok, tyle, ze kazda plytke trzeba osobno zainstalowac... :/ 3.3.1 samo prosi o kolejne CDki. 3.4.0 po instalacji juz 4 (moze nawet tylko 3) plytek powinien zaczac dzialac. 5. plyta jest tylko z danymi, tam juz nie ma dodatkowych skladnikow samego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Druga płytka nie chce mi sie zainstalować. Przerywa instalacje w połowie. Ale już chyba znam przyczynę. Spróbuje w weekend i dam znać na forum co i jak z tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberhuba Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Czółko koledzy! ja mam dialogisa ale po zainstalowaniu tylk biały obraz coś nie tak a jakbym do kogoś się uśmiechnął ,a raczej powiem tak do wszystkich się uśmiecham może na priv ktoś by mi dał cynka chętnie bym zwrócił koszty płytek oraz na browarka dorzucił. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 cyberhuba, doinstaluj quicktime z pluginem java. Będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi