Kwintal Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 W tym z którego wyjmowałem tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjs Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 No ja miałem odwrotnie: w w swoim miałem niebieską podłużną, a radio kupiłem z inną i musiałem dokupić drugą niebieską żeby nie drutować, ale wolałem zapłacić 50zł i miec plug & play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwintal Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 a nie wiesz przypadkiem, od czego jest ten kabelek? Jest gdzieś na forum schemat jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjs Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 ale "ten" czyli który? działa ci sciemnianie wyświetlacza jak włączysz światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwintal Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 działa ściemnianie, działa termometr, jedyny "defekt" to taki, że lewa połowa wyświetlacza świeci/wyświetla mniej intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Sprawdź czy nie poszło ci podświetlenie- żaróweczka/dioda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwintal Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wątpie, w poprzednim aucie tego "efektu" nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjs Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 To nie ma związku, spokojnie mogła się ta żaróweczka uszkodzić przy przekładaniu. Albo przy podpinaniu jeśli wpinając miałeś włączone radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 poprzednim aucie A mówimy o poprzednim czy o tym obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tam są dwie żarówki, pewnie jedna się spaliła lub też uszkodziła i efekt będzie taki jak wspomniałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwintal Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 no to pewno macie racje, po podpinałem na włączonym radiu. Jak wymienić tą żarówkę? I czy to taka sama żarówka, jak w podświetleniu np. nawiewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 żarówka możliwe że ta sama, ale na pewno w innej oprawce. Co do wymiany to musisz dostać się do wyświetlacza i podajże od góry są dwie oprawki widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 ogrzewam kotlet, koledzy, mam założonego Tuner Lista z roku 2002- ten z CD, co ma dwie dziury do wyjmowania, do tego wyświetlacz fabryczny i pilot- czy to normalne że radio gra bez przekręconego kluczyka- dodam, że stare radio nie grało bez kluczyka, tuner list wpiąłem w kostki, i gra bez kluczyka- po ile się wyłączy samoczynnie nie wiem- raz grało 15 minut i się nie wyłączyło?? to normalne że gra bez kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Tak, może grać bez kluczyka, ale powinno się wyłączyć automatycznie po ok 15 minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potentila Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 to dokładnie sprawdzę, ale możliwe, że jednak się nie wyłącza po 15 minutach- i teraz pytanie, czy to wina radia, czy może kostek- lub pogrzebać w kostkach, i tak zrobić, żeby trzymało ustawienia, ale grało tylko pod stacyjką- chociaż sprawdzę czy ciągnie prąd jak jest wyłączone- da się to jakoś zakodować, żeby się wyłączyło lub nie- bo instalacja i kostka fabryczna, więc może nie wszystkie Tuner List miały auto wyłączenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi