888EX888 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 witam chce sobie kupic jakies ladne pokrowce do meganki znalazlem na allegro ale znalazlem tez inf " - nie stosować w przypadku bocznych poduszek powietrznych - pokrowce nie nadają się na sportowe, kubełkowe, lotnicze fotele przednie" no i tak mam meganke z 99roku po liftingu wyposarzenie chyba standard ma 4 poduszki wiedz 2 ma w kierownicy i dla pasarzera i jeszcze 2 gdzies z tylu ale nie wiem gdzie czy moge ze wzgledu na [oduszki zalorzyc te pokrowce czy ktos wie gdzie te poduszki sie znajduja?? no i typ siedzen heh no mam standardowe ale jakie to to nie wiem czy pasuja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Megane I ph II ma w standardzie 4 poduszki, dla kierowcy, pasazera i 2 boczne. Te boczne znajduja sie w bokach foteli przednich i dlatego do nich trzeba zakupic specialne pokrowce, z otworami ew. z taka zaslepka zapinana na rzep. Mialem kiedys takie, ale wywalilem bo nie uznaje pokrowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 pokrowce mozna oddac do krawcowej, zeby dorobila rzepy po bokach :) tak chyba Lewy zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tylko po co komu pokrowce... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Też nie uznaję pokrowców, ale mają one jedną zaletę - jak uświni się pokrowiec to żaden problem zdjąc go i wyprać, czyścić fotel już jest gorzej... Pamiętam jak mi moja mała w poprzednim autku zwymiotowała na siedzenie... Tragedia :-( Wtedy bardzo żałowałem, że nie mam pokrowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
888EX888 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 no dobrze wiedz dziure na poduszki musze miec tylko powiedzcie mi czy wystarczy wyciac dziure w pokrowcu na ten taki plastikowy napis na to jajko z napisem airbag ktore jest na siedzeniu i to wszystko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Wystarczy na to jajko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Tylko po co komu pokrowce... Ano po to aby ubłocone buciki dziecka, upadająca czekolada i wiele innych budzących grozę w moich oczach występków, nie zrobiło chlewu z wnętrza samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 masz racje mały przypadek i juz plama na siedeniu a pokrowiec wypierzesz i niebedzie sladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi