kbarann Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam mam zamiar zamontować sobie zestaw skórzanych foteli do swojego Scenica... Ale dostać do ph1 jest rzeczą prawie niemożliwa, wszędzie są z wersji po 99roku ph2. I moje pytanie czy ktoś montował juz fotelik z ph2 do ph1. Najbardzie przeraża mnie problem szyb elektrycznych bo problem fotela pasażera który się kładzie aby pogrzebać przy akumulatorze jest do zrobienia... ale zostaje właśnie kwestia boczków czy pasują ?? Może ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie... Drugą moją opcją jest tapicer, ale to zostawiam narazie na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 pokrycia foteli można tylko przełożyć, boczki drzwi powinny pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Robak, a po co przekładac poszycia foteli... tak pasować nie będą ?? ja w palio weekend miałem fotele kubełkowe od Vw POLO GTI więc da się wszystko założyć kwestia tylko chęci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 kbarann, To co się pytasz skoro i tak wiesz lepiej i masz chęci, to do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Prezes, pytam ponieważ może ktoś już się bawił w taką przeróbkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi