Sparky01 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Tak tylko mam obawy że się rozkoduje i będę miał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 To z powodu swoich obaw nie wymieniaj aż same padną :D Na jedno wyjdzie Kwesta tylko czasu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Chyba miałeś racje, bo auta już nie mogę otworzyć, dioda się zapala ale nie reaguje nawet ze środka ten kluczyk. Auto musiałem ściągać, bo nie odpalę bez immo, czy to możliwe, że całkowicie tak nagle padła bateria? 2 godziny wcześniej auto się zamykało i otwierało. Dodano: 02 sie 2016 - 07:33 Tego się właśnie obawiałem, baterie w kluczyku wymienione, samochód nie otwiera się, mam tylko jeden kluczyk. Czy zastanawiać się nad elektrykiem samochodowym? Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ogólnie może przełamała się... Ja tak miałem. Gościu mi ją rozciął i polutował/zgrzał i chodziła normalnie. Jedyny minus to nie estetyczny zgrzew. Tak to działała jako zapasowa karta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A o co chodzi z tym kodem do immo który daje ASO? gdzie się go wpisuje? Moje auto nie ma komputera pokładowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Ajjj nie zwróciłem uwagi ze to chodzi o kluczyk. Kod jest do zaprogramowania kluczyka tak aby funkcjonował z twoim autem. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Ten sposób z wciśnięciem guzika w kluczyku i trzymanie go przez 10 sekund to jest sposób na piloty radiowe tak? Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Sparky01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi