Maryan Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 w 700 zl powinienes sie zmiescic razem z czesciami. Oczywiscie poza aso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 w aso , póki promocja do końca maja jest za 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chyba jednak troszke wiecej - kolega (mimo znacznika płci) z sobie znanych powodów chce także wymienić alternator. Ja w wersji wymiany bez alternatora ale plus pasek akces. + poduszka silnika (tyle że silnik 1.4) zapłaciłem nie w aso 1000 z haczykiem brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Zapytam tutaj....Czy ktos wymienial samodzielnie pasek rozrzadu w megane 1 1,6 16v rok 99?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUDZIKKK Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Odwiedziłem dwa warsztaty. Za wymianę rozrządu i pompy chcą w granicach 500-700zł za robociznę (ceny poza ASO). Czy są gdziekolwiek w polsce wyższe ceny niż w Gdańsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tak są ;p u mnie w mieście koleś mi powiedział ze koło 1000zł, to już wole w aso to zrobić za podobną cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 darx, jeśli nie jesteś dobrym mechanikiem samochodowym, to nawet nie próbuj się za to brać. Raz, że rozrząd to poważna sprawa, a dwa że w w naszych silnikach (bo mamy defacto takie same) dostęp jest tragiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Easy, no nie aż taki kiepski z tej strony jak sie odkręci poduszkę to całkiem dużo da sie go podnieść do góry. darx, manewr w 1,4 robił kolega bargar w tym wątku pare szczegółów: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1622 PS. Kolega darx ma 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ja w tym tygodniu za rozrząd w mojej megi płaciłem 590 zł (390 rozrząd + pompa ) i 200 zł wymiana wraz z wymianą oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Co to za warsztat i na jakich częściach naprawiałeś, bo cena jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Za taką cenę to opłaca mi sie nawet ze śląska jechać do stolycy o ile porządnie to robią. kurde to jest 1.4 a ja mam 1.6 i chyba u mnie napewno drożej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Co to za warsztat i na jakich częściach naprawiałeś, bo cena jest dobra Rozrząd orginał Renault , pompa zamiennik firmy Dolz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomel Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tomek_M w jakim warsztacie w Warszawie robiłeś rozrząd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_M Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Mechanika Pojazdowa Andrzej Figórski ul Anecińska Warszawa Białołęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 darx, jeśli nie jesteś dobrym mechanikiem samochodowym, to nawet nie próbuj się za to brać. Raz, że rozrząd to poważna sprawa, a dwa że w w naszych silnikach (bo mamy defacto takie same) dostęp jest tragiczny rozrząd wymieniony wraz z pompą wody i całą resztą.Sam bym sie do tego nie zabieral ale mam zaprzyjaznionego mechanika i wspolnymi silami temat opanowany.Moge dodac ze dojscie faktycznie jest tragiczne ale wystarczy podlewarowac troche silnik i wszystko pokazyje sie jak na dłoni. / to tak w absolutnym skrócie/ :-P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi