neo2223 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 witam mam problem i nie wiem co to jest podczas hamowania sciąga mi tył na prawą badz lewą strone co to może byc? dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Trzeba rozebrać bębny i dokładnie przeczyścić z tego syfu co tam się zbiera oraz sprawdzić stan klocków. Potem szukać dalej jeśli to nie wystarczy. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2223 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a co dalej szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Czy tłoczki dobrze działają czy który nie cieknie. Będziesz się martwił jak tamto nie pomoże. Ogólny przegląd - ot co Wielkiej filozofii tam nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Najlepiej wymienić cylinderki hamulcowe na nowe. Koszt jest nie wielki. Może ktoś wymieniał już jedną stronę i założył inny. Chodzi mi o średnicę cylinderka. Może z jednej strony jest np. 19mm a z drugiej 21mm. W takim przypadku siła hamowania na prawym i lewym kole będzie inna. Można zdjąć osłonę gumową z cylinderka i zmierzyć średnicę cylinderków. Trzeba by też sprawdzić luzy między szczękami a bębnami. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2223 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 dzięki za odpowiedzi jutro jadę do mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi