zombi71 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 wlasnie stalem sie szczesliwym wlascicielem Grand Scenica, no ale.. samochod nie jest nowy-tzn 2005, i do tego z tego co wiem stal na placu u dealera przez jakies 3 miesiace. i tu moje pytanie: czy ma to jakis wplyw na spalanie (znaczy z czasem bedzie nizsze czy cos) i czy mam jakos specjalnie z nim postepowac-znaczy jezdzic. z tego co slyszalem od kogos tam to samochody nie lubia za bardzo stac bezczynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 wlasnie stalem sie [shadow=red:386c59d181]szczesliwym[/shadow:386c59d181] wlascicielem Grand Scenica, . Dopóki jesteś jeszcze szczęśliwy to szybko pozbywaj się francy bo to tylko kłopot A tak na poważnie to pierdół naopowiadali Ci o szkodliwości postoju.Wszystko wylezie w czasie eksploatacji i to szybko i drogo.Jedynie martwiłbym się tym, że przez 3 miesiące nie było chętnego do kupna auta.No i trafiło na Ciebie, hehe Musisz być zakochany w Grandzie albo szalony....tak jak ja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi