Adam68 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 sprawdzalem. olej jest. :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 olej może być, pytanie w jakim stanie jest... ja co 60.000km zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 W jakim stanie i jaki ten olej? Bo koledze nalali boxolu. Ten olej jest do d... a nie do skrzyni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 do skrzyń biegów renault to tylko ELF TRX, po prostu z każdym innym olejem skrzynia będzie gorzej pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Boxol to raczej do ukladow hydraulicznych w koparkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Dokładnie. Ja mam drogi i dobry olej przekładniowy Castrol i działa dobrze ale BRONIUS ma rację, na Elfie działa najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlerkm Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Renata ma z reguły słabe skrzynie biegów (te starsze modele)jak nie mechanizm różnicowy, to wypadający lewy przegub wewnętrzny lub łożysko na piątce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Renata ma z reguły słabe skrzynie biegów Pierwsze słyszę. Mam już 3 autko z tej rodziny i nigdy nie miałem problemów a km trochę robię :!: Nie przesadzaj z tymi regułami bo tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi