rumurek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Napiszcie proszę (pisze do tych którzy znaja sie na rzeczy) czy cena podana za megi mojej żony według Was jest ok? http://www.allegro.pl/item518656683_megane...llegro_16v.html Z góry dzieki. Moze przy okazji znajdzie sie chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 za tyle to można coupe z tego rocznika szukać, wg mnie trochę za drogo, zwłaszcza, że to nie jest pełne ph2 (ma pewne elementy z ph1) 1. co się stało z mechanizmem wycieraczek? bo leżą nie równo (ktoś je ściągał?) 2. full wersja to to nie jest, pomijając skórę to brak m.in. nawigacji, fabrycznych felg, lakierowanych klamek zewn. 3. nie jest to najwyższa linia wyposażenia, bo ona miała inną tapicerkę oraz inny kształt foteli, a w schowku odpowiednią naklejkę 4. radio nie jest fabryczne, tzn auta z nim nie wyjechało z fabryki, bo radio jest z ph1 chciałeś oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Do pełnej wersji to mu jeszcze duzo brakuje... Ja takiej nie mam a naprawdę jest tam tego sporo, no i ta cena chyba naprawdę trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc podepnę się pod tego z moim szczeniakiem. Czy cena nie jest wygórowana za to auto ? Link do szczeniaka Dziękuje z góry za odpowiedzi. Gogol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walther77 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zestaw głośnomówiący może świadczyć o tym,że było to auto służbowe. Spory przebieg. Sprawdził bym je w ASO. Co do ceny to zawsze można się targować. Ważny jest stan techniczny, udokumentowany przebieg i serwis. Jak chcesz troszkę pojeździć to czasem warto dołożyć za stan. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Walther77, czytaj uważnie o co pytają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hehe ale to moje autko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walther77 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Sorki, to przez browar;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 :-o rumurek-chyba jednak o tego "tałsena" za dużo...auto ma już swoje lata, przebieg tez niemały (chociaz oczywiście słuszny dla rocznika), chodż widac na pierwszy rzut oka że autko bardzo zadbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi