boryscccp Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam wszystkich jestem tu nowy i gosc w niemczech kupil mi renault scenic 97 rok po czym moge sprawdzic jaki to kolor w malym brief ma napisane farbe:5 nie wiem czy po nr nadwozia mozna sprawdzic pomozcie!! w ks serwisowej mam lack-nr 432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Najlepiej spisać numery z naklejki (tabliczki znamionowej), tam masz kilka numerków ale i między innymi trzyznakowe oznaczenie kodu lakieru i podjechać do ASO. Tam powinni powiedzieć dokładnie co to za kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryscccp Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 no dzieki za odp ale czy nikt nie jest w stanie mi odp bez stacji ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 CZyli nr koloru 432? Posprawdzajmy kto jaki ma i będzie wiadomo. Dla ułatwienia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 W starszych wersjach troszkę inaczej jest. poz 12. trzyznakowe oznaczenie koloru lakieru. Czyli wedle tej tabliczki u mnie 727 - czerwień rubinu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonte75 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Cze, sprawdziłem u producentów lakierów wg. Ixell i Standox jest to - BLEU METHYL-MET. tutaj linki: xcolor.info/"]http://[ciach]xcolor.info/ http://www.ixcolor.info/ http://dupontrefinish.info/scripts/colorweb.dll/access hcolor.info/"]http://[ciach]hcolor.info/ chyba działają?! :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryscccp Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 no bardzo dziekuje koledzy za pomoc mysle ze kiedys ja sie przydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF77 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Wg mojego katalogo jest to kolor Noc Kairu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Noc Kairu I wszystko jasne :) Od razu wiadomo co to za kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Wg mojego katalogo jest to kolor Noc Kairu albo "monaco blue" w wersji angielskiej :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF77 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Noc kairu tzn. nr lakieru 432 - wg. katalogu RENAULT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no panowie a nr. 640 według katalogu GRIS ICEBERG MET. według słownika straszliwa góra lodowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 To w takim razie nr 454 to jaki to będzie kolor ?? Osoba od której kupiłem auto mówiła że to morski metalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezzess Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Jaki to będzie kolor: MV920 dla Scenic I ph I 1996? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi