Reno Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ostatnio coś się nie mogę zalogować za pierwszym razem na forum , musze dwa razy podawać swoje dane do logowania , czy coś takiego komuś się przytrofiło.I jeszcze jedno dostałem już dwa e-meile od automat@megane że ktoś próbuje się logować na to konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ja mam identycznie na forum Pikur-a....co może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Czy korzystacie z różnych przeglądarek na jednym komputerze? Cookies włączone? Reno, zrobimy monitoring i zobaczymy jakie IP blokuje Ci konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reno Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 OK.zawsze używam opery i było git.Cookies włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi