mirmar1987 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 co musze zrobic aby moc sciagac pliki z tego forum z gory dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 piszu, jak zalozysz wrzuc fotki sam jestem ciekaw jaki bedzie efekt. A bedziesz zmienial podswietlenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 A moze ma ktos bialy zegarek do megane phI bo predkosciomierz mam i licznik paliwa a zegarka nie :[ [ Dodano: 2008-08-05, 19:01 ] Ja mam jeszcze inny rodzaj zegarów, pasowaly by z wersji 1 tylko zamiast obrotomierza mam zegar:( I kolega prosi i Ja prosze juz od ponad miesiaca o projekt tarcz do megi I ktora nie ma obrotka tylko zegarek i nie ma no nie da sie takich kupic a pewien uzytkownik ! mi je obiecal i nawet teraz sie nie odzywa niech ktos podesle projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx250 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam serdecznie- czy mógł by mi ktoś wysłać na e mai ( [email protected])jakis skan - lub po prostu z wymiarowany obraz wymontowanych tarcz zegarów do megane 1 chodzi mi o wersje z elektronicznym przebiegiem i z obrotomierzem.planuje zrobić coś na wzór zegarów indiglo- jak wyjdzie coś z tego to wszystko dokładnie opisze i wrzucę na forum. POZDRAWIAM i z góry dzięki za pomoc. Temat scaliłem, przeczytaj powyższe posty. Przypominam o stosowaniu REGULAMINU To ostatnie upomnienie - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanjjj Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 właśnie kupiłem do zegarów aluminiowe obwódki i kurcze jest problem by je zamontować prawdopodobnie musiałbym zdjąć odkleić tą plekse przezroczysta? Naprawdę nie wiem jak to zrobić proszę o szybką odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 bojanjjj, a po co to odklejać, jak masz grube paluchy to poproś żone aby ci pomogła przy montażu, ja zakładałem i wcale nie potrzeba nić odklejać, odkręcić tylko trzeba obudowę licznika od wnętrza, tam jest parę śrubek i to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Koledzy nie mogę zlokalizować tarcz do Megi I PH II, przeszukałem forum, ftp i nic. Jak ktoś zna lokalizację to poproszę (tylko nie alegro - chodzi mi o szablon gotowy do druku) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Czy ktos w polsce ma wogóle projekt białych tarcz z zegarkiem zamiast obrotomierza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 no to jeżeli nikt nie ma.....to wyjmij swoje zegary, rozbierz je zeskanuj tarcze i zamieść je w odpowiednim dziale a nie czekasz 3 miesiące aż ktoś Ci je podeśle.....(jak zresztą widać nikt takowych nie posiada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie chce ich zepsuc . Ale spróbuje na inny sposob . zobacze te tarcze z obrotkiem czy pasują i spróbuje przerobic je na zegarek . Tylko nie wiem czy tarcze wrzucone przez Robaka s w oryginalnym rozmiarze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 są w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja polecam zamówić na allegro duzy wybór :-P a jak chcesz to ci zrobi specjalne pod zamówienie ja takie miałem przy mojej 1 megi super efekt Zobacz: http://nasza-klasa.pl/profile/8921307/gallery/12 Ps. musisz miec nasza klase a jak chcesz to pisz podam ci koleśia, który mi je zrobił za 60zł. Zrobi wszystko POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi_83 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam a czy posiada ktoś tarcze do Scenica 1.9 dTi z 240 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beyond Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 To jak to jest najpierw wycinamy czy laminujemy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Po co się bawić? Na allegro widziałem plastikowe tarcze za 16zł. Czy warto kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi