Rysiek_W Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zebraliśmy sie w Sikurze ([ciach]lask.klubrenault.pl) w knajpie przed telebimem aby zobaczyc ostatnie Grand Prix 2006 i warto było.Renault indywidualnie i konstrukcyjnie mistrzem świata !!! ps. ale to co robił na torze Schumi to też było mistrzowstwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja niestety nie moglem dzisiaj obejrzec F1, wiec pozostalo mi jedynie czytanie wiadomosci na sport.onet.pl :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ja niestety nie moglem dzisiaj obejrzec F1 Ja niestety też. Siedziałem w robocie :-| Swoją drogą bardzo dziwi mnie decyzja Shumachera. Przecież nie jest outsiderem. Jego wiek nie gra tutaj roli. Nadal jest najlepszy. Ciekawe czemu postanowił odejść. Ciekawe też jak wypadnie bez niego team Ferrari w przyszłym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 On chcial odejsc jako mistrz, no niestety nie udalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Cholera, Rysiek, gdybym wiedział - może też bym się pojawił.. z Wami popodziwiać ostatnie "szusy" F1 w tym sezonie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Cholera, Rysiek, gdybym wiedział - może też bym się pojawił.. z Wami popodziwiać ostatnie "szusy" F1 w tym sezonie :-( O widze kolejny forumowicz z Gliwic ale nie zapytam gdzie cie można namierzy bo pewnie odpowiesz jak Piotrek ,że na forum. ps. ja tez jestem z Gliwic/ wkrótce pewnie zrobie galerie ze spociku F1 wiec zapodam linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Spoko, moja Megi stoi przy Bł. Czesława. Od strony Sośnicy.. ;-) Połowicznie na ulicy - więc łatwo mnie namierzyć - kolor znasz po avatarze. Jedyna taka na dzielnicy! Na PW mogę Ci rzucić numer tel nawet jak chcesz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 A tu obiecana galeria z naszego ostatniego spociku http://www.pbase.com/rysiek39 Jasne ,że możesz wrzucic na pw ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi