lenczyn Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 witam proszę mi powiedzieć gdzie znajdę jakieś opisy techniczne auta renault megane 1.9 d rte z 2000r. Jakie powinno mieć wyposażenie i jakie spalanie macie w tej wersji auta dzięki pozdrawiam [/code] [ Dodano: 2009-01-26, 23:05 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdisonIras Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam, są dwie możliwości , zadzwonić lub podjechać do serwisu i podać numer VIN, po którym dokładnie Ci opiszą skąd pojazd pochodzi i jakie powinien mieć wyposażenie, lub skorzystać z komercyjnej wersji internetowego dekodera VIN, który poda pewne dane samochodu, ale myślę ,ze serwis będzie miał więcej do powiedzenia. A co do samego samochodu mniej skomplikowanych informacji, to podaj mi wszystkie możliwe dane jakie znasz to postaram się z moich programów odczytać parę istotnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 VIN Co to jest ten VIN i jak go znaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Vargas, od czego jest google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 VIN np google pomoże cytat wikipedia: VIN (Vehicle Identification Number) – unikalny numer identyfikacyjny pojazdów mechanicznych. Przed 1981 nie było zaakceptowanego standardu określającego ten numer i producenci stosowali dla niego różne formaty. Współczesny numer VIN składa się z 17 znaków – cyfr i liter z wyłączeniem liter I, O oraz Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi