wojtek7112 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam kupiłem sobie clipa nie bardzo wiem jak się tym posługiwać proszę o jakieś info na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jesteś pewien, że clipa takiego jak w ASO czy tylko jakąś podróbę Czyli jakiś inny komputer diagnostyczny. Takowe czasami nie działają dobrze i nie pokazują wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 taki jak w aso oprogramowanie clip v86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 To trochę kolega stracił kasy na to. :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Przecież Clip ma interface po polsku i tam jest wszystko jasno opisane a kupując clipa dostajesz instrukcję z opisem :P chyba, że jakiegoś lewego się złapie W wawie można się podpiąć do Clipa za 60zł więc sens wydawania 8000zł jest mocno wątpliwy, chyba że ktoś ma serwis :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Niech zgadne kolega pewnie posiada chinski clon CLIP'a ? Jak pytasz o instrukcje do tego programu to radze nie wykonywać poważniejszych operacji.Naprawa możebyć dość droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wiem tylko przestawienie języka zajęło mi godzinę zanim doszedłem gdzie to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja ostatnio widziałem Clipa na allegro używanego za 2,5 (cały komp) tyś a za 4,5 tyś już idzie kupić sondę bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Cięcie - regulamin się kłania To za 2,5 to była starsza wersja CLIP'a, która nie obsługuje aut z CAN'em czyli już do megane II i w górę się nie nadaje bo nie odczyta tego auta. Za 4,5 to można kupić, ale chińskiego klona:) Radzę przypomnieć sobie regulamin forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi