DaR3k Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 taddow, dzieki to dla mnie ważna informacja bo nikt mnie o tym nie poinformował a tak mi sie wydawało że to nie jest bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taddow Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie ma za co ja mam takiego krokowca ze znakami a gdyby trafiłbyś na taki bez znaków to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaR3k Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 tak w kwestii upewnienia - strzałka ma być skierowana od strony parownika w strone (chyba) wtrysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taddow Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaR3k Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 taddow, właśnie dostałem krokowca ale nie mam żadnych strzałek na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A jakie ma znaczenie strzałka, przecież tam jest tylko tłok, który zamyka bądź otwiera przepływ gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaR3k Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 no właśnie patrzyłem i myślałem nad tym i do tego samego doszedłem wniosku dlatego założyłem tak jak wygodnie i wszystko już działa. dzięki wszystkim za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi