Szara Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Na czym polega to strzelanie? Dopytuję się, ponieważ w mojej MII strasznie skrzypią drzwi kierowcy. Próbowałam to zaatakować WD'kiem ale na nic to się nie zdało. W warsztacie gostek powiedział, że to prawdopodobnie skrzypi w tej cylindrycznej puszcze w miejscu zawiasów, i teraz nie bardzo wiem, jak się za to zabrać. Da się to jakoś rozmontować, żeby czymś psiknąć, czy raczej trzeba wymienić na nowe Z góry dzięki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 w tej cylindrycznej puszcze w miejscu zawiasów, i teraz nie bardzo wiem, jak się za to zabrać.to właśnie jest prawdopodobnie przyczyną skrzypienia.Ja probowałem to rozbierać i bez uszkodzenia mi sie nie udało.Pokrywa od tej puszeczki jest chyba zgrzewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Co może być przyczyną takiego skrzypienia? Czyli rozumiem, że pozostaje mi kupić/wymienić istniejącą puszkę na nową... ale skoro tak, to i tak spróbuję ją jakoś rozebrać. Co mi szkodzi 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ale zanim dokonasz dzieła zniszczenia - zakup nowy/używany ogranicznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 może się przyda poglądowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Przód i tył ta puszka jest taka sama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 kepa416, taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 A jest jakaś różnica między zawiasem (ogranicznikiem) do wersji 3D a 5D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voustyle90 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Też jestem bardzo ciekawa a nigdzie nie moge znalesc tekiej informacji czy ogranicznik drzwi jest taki sam w 3D jak 5D ?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 chyba nie ma ale jedyna jaka mogła by być to taka że 3d ma mocniejszy xd ale to lepiej dla tych co mają 5d ale podejrzewam że nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszg1990 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Możecie mi odnośnie tematu powiedzieć czy do megane II Cabrio ogranicznik pasuje z Sedana albo 3-drzwiowej hatchback ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriwo2301 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam. Odgrzeję jeszcze temat i podepnę się do kolegów wyżej.... czy ogranicznik przedni z 5D będzie pasował do wersji 3D. Wiem, że w 5D przednie mają 3 skoki, a tylne 2. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvapo Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ogranicznik drzwi pasować będzie ale w mniejszym zakresie będą ci się drzwi otwierały bo w 5d chyba masz trzy ząbki otwarcia a w 3d i ceceji masz 4 ząbki takie przeskoki ale pewny nie jestem co do przeskoków. Wiem za to na pewno że mi nie pasował od 5D do ceceji. No chyba że był zrypany ten od 5d bo tak tez mogło być jak się kupuje na alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi