sergiu83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam Szybkie pytanko, czy da radę podmienić boczki między meganami? Chodzi mi dokładnie o zamianę z Coupe (anglik) do kombiaka. Ewentualnie między jakimikolwiek meganami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Coupe chyba ma dłuższe boczki... mogę się mylić to niech ktoś mnie poprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 jesli chodzi ci o drzwi to zapomnij bo sa większe niz w kombi dla przykłau sam zobacz i porównaj drzwi coupe: http://moto.allegro.pl/item522834756_drzwi...pe_3d_d569.html i do np kombi czy hatchback http://moto.allegro.pl/item539168354_drzwi..._96_02_20a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 a reszta pierdół w drzwiach? typu klamki, osłony na głośniki, takie małe schoweczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 reszta tych pierduł wydaje mi sie ze chyba jest taka sama praktycznie sa takie same tylko schowek na drzwiach jest inny niz w twoim klamki sa takie same osłona na głośniki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 kieszeń jest inna, osłona na głośnika taka sama, podobnie jak klamka, generalnie mało rzeczy da się przełożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 nie miałem na myśli kieszeni tylko tą mała co niby służy do zamykania drzwi od wewnątrz- no nie mówcie że nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 mamy, ona też jest taka sama jak w htb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi