aston76 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak masz porządną stację lutowniczą, a nie zwykłą lutownicę to dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 No to szukam fachury. dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Skontaktuj się z kolegą Cinas. Naprawia takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Jak masz na miejscu kogoś od GSM / RTV z stacją lutowniczą to też poprawi luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis1 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Też mam ten sam problem w 1,6 97r czasem licznik dzienny i radio sie kasuje czasem w trakcje jazdy lub przy gaszeniu aku mam nowy styki wyczyszczone gdzie szukać dalej ?? A jesli chodzi o ten licznik gdzie nie wyświetlają sie całe cyferki musisz rozkręcić licznik zdjąc blat prędkościomierza żebt dostać sie do samego wyświetlacza jak już bedziesz miał go rozebranego ropasuj pasek z jakiejś miękkiej gumy i wciśnik miedzy wyświetlacz a płytke z wlektroniką tak aby guma dociskała taśme do płytek i problem z głowy też tak miałem i pomogło poprostu ta taśma nie jest lutowana tylko przyklejana i sie odkleja od płytki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi