Szczawik Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam. Dawno mnie na forum nie było. Nadal jeżdżę meganką 8-) Otóż mam dziwny problem tak jak w temacie. Gdy wchodzę w ostry zakręt w prawo, to włącza mi się oświetlenie wewnątrz auta na chwilę.....Nie mam pojęcia co to może być...Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Sprawdz te cypelki w drzwiach co sa do zapalania/zgaszania swiatla. Moze ktorys sie poloznil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 To akurat patrzyłem na poczatku, ale to nie to. Oświetlenie zapala się gdy karoseria przechyla się w lewo, czyli jak skrecam w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Gdy wchodzę w ostry zakręt w prawo, to włącza mi się oświetlenie wewnątrz auta na chwilę..... A może masz i nie wiesz FBL'a - czyli funkcję doświetlania zakrętów Sorki za joke'a ale jakoś nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 a czujnik zamknięcie tylnej klapy sprawdziłeś? Podłóż coś pod niego, wtedy zamknij klapę i zrób test drive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cetus Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Czesc mialem ten sam problem, U mnie to bylo te cypeli w drzwiach. Najpierw zlokalizuj problem, przekrec kluczyk i staraj sie pchac na zewnatrz lewe drzwi. Ja otworzylem szyby, stanalem na zewnatrz samochodu i szarpalem drzwi raz z przodu raz z tylu. W momencie szarpniecia zwroc uwage czy lampka sie zapala. Ja w ten sposób namierzyłem któe to drzwi i w miejscu styku tego cypelka z drzwiami przykleilem cieniutka silikonowa podkladke. Koszt napray 1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi