fly.high Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 witam. i ja miałem muła przy ruszaniu auta, jak sie wkręcił na 2 tyś to już było ok. od tygodnia już wogole nie mogę jeździć z wpiętym przepływomierzem. wczoraj wykręciłem go, i czyściłem pędzelkiem zanurzonym w nafcie. nic nie pomogło Marcinescu, gdzie kupiłeś ten preparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 fly.high, chciałem kupić dobrej marki LyquidMolly ale kupiłem co było pod ręką - w interCarsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja to mam jednak pecha. odstawiłem auto do mechanika żeby zobaczył co z tym przepływomierzem, sprawdzali kilka sztuk, na jednych auto dalej się dusiło, ale nie było błędu na kompie, a na innej przepływce auto wkręca się na obroty normalnie, ale jest błąd na kompie. nie wiem co już o tym myśleć... mogło to się stać po dłuższym odłączeniu akumulatora? przed tym jak to się stało wymieniałem sam przełącznik zespolony (pająka), bo padła mi taśma poduszki powietrznej, miałem odłączony akumulator ze 3 godziny. powoli już nie mam sił do tej megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi