onej Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Zapraszam wszystkich chętnych:) do zapisania się na forum Pikura ( klubrenault.pl) z miłą chęcią wybrałbym się na jakiś spot w Krakowie, ale na tym forum grupa małopolska jest bardzo mała. Niestety nie mam megane, dlatego chętnych zapraszam na ww. forum. Mam nadzieję, że nie jest ten post niezgodny z regulaminem i nikt nie będzie miał tego za złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 najlepiej całe forum megane wrzucić w Pikur-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 SnakeEyes nie przesadzaj, są fora clio, Laguny, qupety to czemu nie ma być ogólnego renófki. Meganomaniaków ściągam z PIKUR-a na nasze forum. Co do spotkania to zawsze można zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 sam jestem na Pikurz-e Przemo: trochę więcej poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 jak już chcecie to nie zapominajcie o naszym forum ogólnym: http://renaultforum.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a osoby z województwa zachodniopomorskiego, jak również północnej części lubuskiego zapraszam do "klubu" FZUR Frakcja Zachodnia Uzytkownikow Renault www.frakcja-zachodnia.pl 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 SnakeEyes, a Pikurkę masz na szybie bo ja ma :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi