rafallski Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Drodzy Koledzy W obecnym numerze Autoświata jest dodatek poświęcony samochodom Renault. Są opisane typowe usterki, wyniki testów, wersje silnikowe, itd. Meganek I i II(poza tym Clio II, Lala I i II). Przy okazji jest test Megane III 1.9 dci. Cena 2,70zł Moim skromnym zdaniem warto kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 http://www.auto-swiat.pl/wydania-zwykle,ak...ne-wydanie.html Dzisiaj sobie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 było już info puszczone na forum ja również zakupiłem wczoraj,warto wydać 2,7zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Szkoda ze w tym dodatku do Auto Świata nie ujęli w rodzinie Renault Scenica Co prawda pewne usterki są zbieżne, ale nie wszystkie są podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 no kupiłem. ameryki nie odkryli konstruktorzy co do mojej ale przyda sie i tak. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jedyne co się dowiedziałem nowego to, że bodajże od 1999r. Scenic już nie był Megane Scenic, a osobnym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Przeczytałem sobie dzisiaj ten dodatek na spokojnie w empiku. Ani słowa o usterce związanej z KZFR, mało ciekawych informacji, 1/4 strony poświęcona na graficzne zobrazowanie czynności przeglądowych w zależności od przebiegu, 1/8 podwójnej strony na suche dane techniczne o silnikach, króciutka notatka z testu długodystansowego Auto-Świata (który dla Megane I, Megane II i Laguny II kończył się tragicznie). Wg mnie przeczytać można, kupować nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Taaa, ale jest jedna pocieszająca wypowiedź. Artykuł o zamarazających panzerwagenach. Tego to chyba nawet reno nie potrafi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Koledzy mały apel nie zdołałem kupić tej gazetki gdyby ktoś był miły zrobił skan i zapodał to na jakiś serwerek byłbym wdzięczny. Z chęcią bym to przeczytał. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 tico0, mówisz masz http://www.megaupload.com/?d=FGQMMQEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 macv6, Trzeba by jeszcze raz zamieścić bo już nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexterpl Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Thx za wrzute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi