krisbet Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam i proszę o podpowiedź od osób zorientowanych. Mianowicie chciałbym w swoim Renault ( 99/00r. )zainstalować nowe radio ( np. z MP3 lub z czytnikiem SD/ USB ) nie tracąc możliwości sterowania radiem za pomocą joysticka oraz wyświetlania komunikatów radia na wyświetlaczu auta. Jako propozycję takiego rozwiązana znalazłem coś takiego : http://www.incartec.co.uk/assets/files/Aud...%20Controls.pdf nr katalogowy pozycji, która mnie interesuje to 29-602 cena z VAT jeżeli dobrze odczytałem to 22,99 funtów. Pytanie, które chciałbym zadać to czy urządzenie , które znalazłem na angielskiej stronie faktycznie przy nowym radiu umożliwi współpracę wyświetlacza i joysticka, czy do kompletu zależnie od firmy z jakiej ma być nowe radio należy dobrać jakiś dodatkowy element. A może z szanownych forumowiczów ktoś już z powodzeniem czegoś takiego używa ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 nie tracąc możliwości sterowania radiem za pomocą joysticka z tym nie powinno być problemu. Musisz znaleźć tylko odpowiedni adapter no i radio musi mieć możliwość podłączenia kabelka od pilota. Nie wiem jak to wygląda u innych producentów, ja mam Clariona i miał osobną wtyczkę z tyłu na pilota właśnie. wyświetlania komunikatów radia na wyświetlaczu auta. z tym może być problem. Szukałem swego czasu takiego rozwiązania ale się poddałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisbet Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 A zobaczcie jeszcze coś takiego http://www.incarexpress.co.uk/view_product...partno=CADPI181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi