piotab Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Wczoraj doszedł taki Scenic bardzo proszę o porady co do jego stanu http://otomoto.pl/renault...y-C7797696.html chciałem zapytać o co tu chodzi z tym 00/01 R czy to jakaś wersja i czy w związku z tym jest ok .Jest sporo zdjęć więc może czegoś się dopatrzycie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ogólnie wygląda w porządku mam tylko jedno zastrzeżenie: na silniku brak plastikowej pokrywy. Żeby było jasne powinno to wyglądać tak: Co do ceny to się nie wypowiem bo ostatnio nie interesuję się zakupami. Stan wnętrza patrząc na zdjęcia przyzwoity, co do stanu silnika to poza brakującą osłoną wygląda raczej w porządku, nie wypucowany do zdjęć. Jeżeli masz czas to podjedź obejrzeć. Kwestia do sprawdzenia jaką ma dokumentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A ja powiem tak, sporo meganek nie ma tych osłon, bo widocznie nie zawsze były one zakładane (podobnie dzieje się np. w Fordach). W zależności od rynku docelowego/rocznika itp producent raz zakłada, a raz nie. Nie wiem od czego to zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotab Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A o co chodzi z tym 00/01R i czy wyposażenie tego modelu jest zgodne z tym co facet podaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 ^^to chyba data produkcji styczeń 2000 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Raczej grudzień 2000 lub styczeń 2001. Prawdopodobnie auto powstało w 2000r a zarejestrowane zostało w 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 też tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Prawdopodobnie auto powstało w 2000r a zarejestrowane zostało w 2001. Przynajmniej w opisie jest że pierwsza rejestracja w czerwcu 2000r. Trudno rozgryźć o co delikwentowi chodzi z tym 00/01. Mnie to przynajmniej przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotab Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Bardzo proszę o wskazówkę co wpisać w szukaj żeby znaleźć coś o procedurze papierkowej auta sprowadzonego z Francji co powinien mieć itp.lub jakieś linki jak posiadacie do tego tematu.Dzięki. [ Dodano: 2009-02-14, 22:26 ] Bardzo proszę o pomoc bo do poniedziałku muszę zdobyć jakąś wiedzę na ten temat żebym się nie wrobił w jakiś Francuski numerek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi