arczimotor Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam, mam pytanko, co to jest? Miałem to przyklejone do przedniej szyby nad lusterkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 wg mnie może to być pilot do bramy garażowej, choć moge sie mylić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 wszystko jest napisane na obudowie więcej info na stronie producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 gogloownia to fajna sprawa http://translate.google.pl/translate?hl=pl...cial%26hs%3DStw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimotor Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ok dzięki wielkie. Tak myślałem że to może być coś takiego, coś mi się obiło o uszy o takich systemach za granicą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi