BartoszzG Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jak zaladowac avatr?? Zrobilem sobie obrazek 80x80, rozmiar troche wiekszy niz przepisowe 12kB, ale nawet jak go zapisuje w najgorszej jakosci nie da sie zejsc do takiego rozmiaru. Moze ktos wie jak to obejsc z sygnatura sobie poradzilem. mam nadzieje ze nie jest za duza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Zainstaluj sobie np. XnView i tam zmniejsz rozmiar i wielkość, ja zszedłem do 1,2KB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 BartoszzG, oczywiście że sygnatura jest za duża i psuje czytelność. Po co to takie wielkie ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi