piter2906 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam Co możecie powiedzieć na pierwszy rzut oka na temat tej renówki ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7387953 Zastanawiam się nad kupnem. Z góry dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Z tego co wiem to właściciel jest handlarzem bo co chwilke ma inna megi do sprzeania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 była bita na pewno spójrz na szczelinę maska zderzak prawie jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 maska raczej przestawiona i co to za niby drewniane wstawki, co to za wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Z tyłu po lewej stronie wgniecenie. [ Dodano: 2009-02-18, 21:19 ] I nie ma za przednim zderzakiem takich plastikowych osłon, nie wiem jak to fachowo się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 prawe lusterko wyrwane albo częściowo złożone. brak zaślepki na wycieraczce z tyłu dywaniki od Megane Coupe drewnochron to chyba tylko agro-tjunink. Przy 115 tys km gość chyba by nie chował fotela pod pokrowcem. Ogólnie rzecz biorąc to mogła coś przeżyć z przodu, niech podeśle zdjęcia spod maski. Ja natomiast bym szukał wersji z klimą, a ta chyba jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 co to za niby drewniane wstawki Chyba zwykła okleina o takim wzorze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi