kes690 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam, mam megi z 2001 roku 1.6, przeszukałem forum ale nic podobnego nie znalazłem Dzisiaj jak stanąłem na stacji to juz miałem problem z odjechaniem, cos sie stało z drązkiem zmiany biegów; biegi tak jak by wyskakiwały i cos stukało pod silnikiem. z tego co zauwazyłem to wszystkie biegi miały ten problem tylko nie wsteczny. co to moze byc?? moze jakis wodzik sie urwał czy co?? tylko nie mówcie mi ze skrzynia do naprawy. napisze jeszcze ze chwile przed tym mozna powiedziec ze troszke megi jechała bokiem (jakos mi sie tak reczny zaciagnal:P) moze cos sie wypieło;/ jutro daje auto do mechanika ale nie chce zeby mnie zrobił w balona wiec wasze wszelkie sugestie miło widziane. dodam, ze przed tym incydentem wszystko było w najlepszym porzadku biegi wchodziły bez najmniejszego problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 pewnie poduszkę pod skrzynią zerwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes690 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 a jaki to koszt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 poduszka oryginał renault to za 100-150 zł można kupić (oczywiście poza ASO) plus wymiana (2 śrubki, ale trzeba silnik podeprzeć) 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kes690 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 dzieki za info dokładnie to jest juz jest naprawiana moja megi. a przy okazji wymienie oleje i filtry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi