marcinpoz Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Co sądzicie o tej stronce czy warto zabierać ? - koszty paliwa sie chociaż zwrócą - z drugiej strony nie wiadomo na kogo się trafi. http://www.zabieram.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Daremna strona Nie zamienie scenica na mniejsze Ja lubie duze autka :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dawniej często... a nawet teraz (bardzo rzadko ale jednak) mi się zdarza stać i marznąć mnie nikt nie zabiera ja też nie zamierzam. Pozatym jak mówiłeś... nie wiadomo na kogo się trafi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 niechodzi mi akurat o zamiane autka na mniejsze ale o zabieranie kogoś po trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nawet bym nie zabieral nieznajomych.Trafie na jakiegos swira i bedzie jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja mogę Janiola zabrać jak będziemy jechać w jednym kierunku P.S. Po co w temacie informacje o autku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Woody, hahaha wiedzialem ze masz nowy nick No znajomego moge zabrac czemu by nie.Ale obcy nie bardzio.A informacja o aucie pewnie dla zlodzieji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Pomysł z założenia dobry, chociaż nie do końca wierzę że chodzi tu tylko o ekologię :-/ Na każdą ze stron mogą czekać różne niespodzianki. Chociaż to kierowca jest na straconej pozycji jeśli do niego wsiądzie ktoś z gunem Ja nie zabieram nikogo, kogo nie znam, nie będę woził dodatkowych siekier, gazów, krav magi też nie będę ćwiczył żeby w razie czego się bronić. To samo dotyczy tez osób zabierających się. Jednak dla mnie ważniejsza jest jeszcze inna sprawa - bezpieczeństwo. Zabierając kogoś biorę na siebie odpowiedzialność za tego człowieka i w razie wypadku ja będę za niego odpowiadał. To że komuś może się nie podobać mój styl jazdy to już inna sprawa, ale na świra też bym nie chciał trafić Jestem na NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ja zabieram tylko panie <joke>, ale na poważnie to nigdy nie wiesz na kogo trafisz :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzieki wszystkim za posty pytam bo jestem studentem politechniki łódzkiej a jestem z Poznania - taj już wyszło , chciałem po prostu taniej jeździć bo mam w jedna stronę 250 km w sumie 500 km jeden wyjazd a wyjeżdżam w sobotę rano wcześnie i wracam późno po zajęciach w niedziele i jadąc pks i pkp jest dożo dłużej i także niezbyt bezpiecznie - tak zabierając kogoś właśnie nie wiadomo czy na jakiegoś świrusa sie nie trafi - wiec chyba nie skorzystam z tej stronki. Do wszystkich z WLKP.Jeśli znacie kogoś kto jeździ na łikędy do łodzi w jakimkolwiek celu i jest w miarę normalny chciałby szybciej dojechać i taniej jeżdżę po trasie Poznań - Września - Konin - A2 ŁÓDŹ ,to proszę o kontakt - z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 OT: marcinpoz, nie tylko Ty studiujesz poza rodzinnym miastem Pisz ogłoszenia gdzieś w akademikach/gdzieś na uczelni i chętni się znajdą. W Warszawie ta akcja cieszy się dużym powodzeniem :) End OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to muszę spróbować dzięki- jeszcze takich ogłoszeń nie widziałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi