Radekb351 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja mam Meganke z silnikiem 1.6 75km sprowadzoną z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Sam sprowadzałeś czy tu kupiłeś już na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Debata o tym który jest szybszy i zrywniejszy jest z lekka szczeniacka. Nowoczesne silniki dci mają komplenie inną charakterystykę niż benzynowe. Każdy kupuje taki samochód jaki mu odpowiada i na jaki go stać. Ja już nigdy na pewno nie kupię benzyny, ale nie piszę, że leję na benzynę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Robertto napisał Debata o tym który jest szybszy i zrywniejszy jest z lekka szczeniacka.Nowoczesne silniki dci mają komplenie inną charakterystykę niż benzynowe.szczeniacka? :evil: wcześniej o dieslach sie nie mówiło bo to były samochody raczej do spokojnej a nie do sportowej jazdy ale teraz??!! i nikt tu nie mówi o samochodzi kto jaki ma kupować - nikt nikomu niczego nie narzuca czy nowe czy stare silniki diesla ale diesel i tak ma inną budowe niz silnik benzynowy to wiadome :D a tu chodzi o porównanie osiagów a nie budowy. Nie trzeba sie zaraz ścigać tylko pobawić przyspieszeniem np do 120km/h i sprawdzić dynamike jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Sam sprowadzałeś czy tu kupiłeś już na gotowo sprowadził mi brat cioteczny jak był w niemcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Zrobię odkop, bo nie znalazłem ciekawej odpowiedzi w tym temacie na pytanie. Jak się ma 1,6 16v (107 KM) do 1,9dCi (102KM). Mowa o MI phII? Jak z dynamiką, spalaniem (1,6 najlepiej z podtlenkiem LPG), chiptuningiem (w dieslu)? Tylko nie piszcie bajek, że 1,6 pali 4-5l/100 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 U mnie w Scenicu w mieście 10-11 LPG (Vialle), na trasie około 9. Klimatronic cały czas na auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi